header banner
Default

Nieuwe ideeën van voormalige Delftse studenten: veiliger dan ooit bitcoin bewaren?


Bitcoin-BTC

Veiliger dan ooit bitcoin bewaren? Ex-Delft studenten innoveren

Foto: Frank Cornelissen/Shutterstock

Crypto exchanges, brokers en andere cryptoplatformen hanteren een industriestandaard om alle bitcoin (BTC) en andere crypto van klanten samen te brengen op één berg. Bovendien zijn de gecentraliseerde partijen in theorie degene die de digitale valuta’s daadwerkelijk bezitten. Het Rotterdamse cryptoplatform Blockrise, opgericht en gebouwd door voormalig studenten van de TU Delt, heeft een revolutionaire oplossing bedacht voor het veilig bewaren van je digitale activa mét vermogensbeheer.

🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining Advertentie Rollman Mining

Veilig bitcoin bewaren

VIDEO:

Blockrise is een bij De Nederlandsche Bank (DNB) geregistreerd bedrijf waar je terecht kunt voor de aanschaf van bitcoin, ethereum (ETH) en andere cryptocurrencies.

Op 17 oktober heeft Blockrise bekend gemaakt een revolutionair vermogensbeheer voor cryptocurrencies te lanceren. Hiermee kun je je portfolio professioneel laten beleggen en tegelijkertijd profiteren van de technisch unieke oplossing waarmee jouw cryptomunten net zo veilig worden opgeslagen als bij een Zwitserse bank.

Het vermogensbeheer is een optionele dienst voor klanten van Blockrise. Met crypto-vermogensbeheer kunnen serieuze beleggers investeren in crypto, zelfs als ze geen technische kennis hebben of zich geen zorgen willen maken over dagelijkse prijsschommelingen.

Een aantal alumni van TU Delft hebben op een geheel andere wijze dan de industriestandaard een veilige opslag voor klanttegoeden ontworpen. Blockrise geeft de investeerder namelijk de totale controle over hun cryptomunten. Blockrise heeft zelf geen toegang, tenzij de klant specifiek hier instructie toe geeft. De klanttegoeden staan niet bij het Nederlandse bedrijf zelf op de balans. Blockrise gebruikt eenzelfde Zwitserse beveiligingstechnologie voor het beveiligen van klanttegoeden als grote internationale banken.

Een nieuwe crypto norm

VIDEO:

Blockrise gelooft dat deze innovatieve benadering een nieuwe norm zal definiëren op het gebied van beveiliging, vertrouwen en gebruiksgemak binnen de sector. Jos Lazet, de oprichter en tevens CEO van Blockrise, zei het volgende over de lancering van het revolutionaire crypto-vermogensbeheer:

‘’We hebben geluisterd naar de zorgen van de cryptomarkt en hebben ons platform zodanig ingericht dat het de veiligste en meest gebruiksvriendelijke ervaring op de markt biedt. We geloven dat onze vernieuwde dienst de nieuwe benchmark zal worden voor crypto-platformen wereldwijd.’’

Naast vermogensbeheer en de handel in cryptocurrencies biedt Blockrise ook nog persoonlijk accountmanagement aan haar cliënten.

Sources


Article information

Author: Dawn Estrada

Last Updated: 1697943604

Views: 744

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dawn Estrada

Birthday: 1926-08-05

Address: 925 Hall Glens, Denisetown, TN 92382

Phone: +3505146082921002

Job: Quantum Physicist

Hobby: Hiking, Tea Brewing, Wine Tasting, Magic Tricks, Role-Playing Games, Quilting, Metalworking

Introduction: My name is Dawn Estrada, I am a honest, Open, unguarded, clever, daring, risk-taking, capable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.