header banner
Default

Den store nyhed er, at "Sommerdahl" kommer tilbage på denne dato


Der er ikke længe til, at den nye sæson af krimiserien får premiere, og der bliver masser af nye mord og skjulte hemmeligheder.

Hvis du er en af de mange danskere, der savner at følge chefefterforskeren Dan Sommerdahl samt Marianne og Flemming i serien “Sommerdahl”, så er der godt nyt i vente.

Nu vender holdet nemlig snart tilbage med fjerde sæson af den spændende hitserie.

Og der er i den grad lagt op til spænding og drama, når serien snart ruller over skærmen igen.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind taler ud om stort tabu: Jeg græder, når konen bliver sur

LÆS OGSÅ: Udbrændt Peter Mygind fortæller om sit sammenbrud: Deler vigtig besked om sit helbred

LÆS OGSÅ: Peter Mygind jubler: Ny sæson af “Sommerdahl” på vej

Vender stærkt tilbage

“Sommerdahl” blev første gang sendt i 2020, og siden har serien fundet vej til mange danskeres hjerte.

Den slog blandt andet seer-rekord på TV 2 Charlie, da over 700.000 danskere fulgte med på premieren af sæson to.

Serien er løst baseret på Anna Grues bøger om chefdetektiven for Helsingør Politi, Dan Sommerdahl, der efterforsker mord og gåder i den nordsjællandske havneby.

Lise Baastrup medvirker

Her er det Peter Mygind, der spiller rollen som hovedpersonen Dan, mens Laura Drasbæk er Marianne og André Babikian spiller vennen Flemming.

Og der kommer også en ny spændende tilføjelse til serien. Lise Baastrup kunne i maj sidste år røbe til Billed-Bladet, at hun er med i optagelserne til fjerde sæson, men hvad hendes rolle bliver, ved vi endnu ikke.

Det var desuden i maj sidste år, at sæson fire af “Sommerdahl” blev annonceret. Dengang var det også en glad Peter Mygind, der glædede sig over, at serien skulle vende tilbage på TV 2 Charlie.

– Jeg er så stolt og taknemmelig over, at ”Sommerdahl”-rejsen fortsætter. Man giver alt, hvad man har til projektet sammen med en masse dygtige mennesker: Skuespillerne, instruktøren, fotograferne, scenografen, runnere med mere. Jeg er dybt lykkelig over, at så mange kigger med, og vi kan få lov til at fortsætte, sagde han til Se og Hør sidste år.

Artiklen fortsætter efter billedet…

TV-serien “Sommerdahl”. Her Peter Mygind, der spiller Dan Sommerdahl.
Foto: Henrik Petit/TV 2

Hemmeligheder og nye mysterier

Når fjerde sæson snart vender tilbage på TV-skærmene, skal Dan Sommerdahl og hans team opklare nye mord i Helsingør og håndtere nye hemmeligheder.

Men der er stadig også plads til privatlivet. Chefefterforskereren skal være i sin nye rolle som morfar, der fylder mindst ligeså meget som hans arbejde i politiet. Desuden møder han et velkendt ansigt, som seerne stiftede bekendtskab med i sæson tre.

Her genoptager Maibritt Saerens rollen som kystvagten Josefine, der i sidste sæson fik et godt øje til den charmerende chefefterforsker.

Svære emner tages op

Og TV 2 løfter allerede sløret for, at følelserne begynder at spire mellem de to. Men om kærligheden er for god til at være sand, bliver et af de store spørgsmål.

Desuden kommer flere af mordsagerne i den nye sæson til at kredse sig om svære emner som mobning, alkoholisme, handicap og religion.

Politikredsen får altså travlt med at komme rundt i alle krogene af Helsingør, når den længe ventede sæson får premiere om få uger.

TV-serien er solgt

“Sommerdahl” får premiere på TV 2 Charlie søndag den 14. maj, men allerede søndag den 7. maj kommer snigpremieren på TV 2 PLAY.

Ud over at være populær i Danmark er serien også solgt til flere lande, som Norge, Tyskland og USA.

Kan du heller ikke vente til, at “Sommerdahl” kommer tilbage? Del dine tanker i kommentarsporet på Facebook og del artiklen med dine venner, så de også ved, hvornår de skal sidde klar foran TV’et.

Sources


Article information

Author: Andrea Wilson

Last Updated: 1703355481

Views: 896

Rating: 4.6 / 5 (72 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Andrea Wilson

Birthday: 2005-05-21

Address: 1722 Mcdonald Harbors, Jasonfort, MA 25682

Phone: +4476267137156290

Job: Forester

Hobby: Woodworking, Pottery, Sculpting, Writing, Chess, Ice Skating, Board Games

Introduction: My name is Andrea Wilson, I am a welcoming, risk-taking, candid, accessible, vivid, radiant, cherished person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.