header banner
Default

Koin Bülteni: Binance Güncel Bitcoin ve Kripto Para Rezervlerini Açıkladı: Hangi Kripto Parada Ne Kadar Var?


Binance, 10. rezerv kanıtı verilerini yayınlarken Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) varlıklarındaki azalışın bu ay da devam ettiği görüldü.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, şeffaflık için düzenli olarak paylaştığı rezerv raporu verilerinin onuncusunu kamuoyuna sundu. Borsada 1 Eylül tarihinde bulunan varlıkları temsil eden bu raporda başta Bitcoin ve Ethereum olmak üzere bazı temel varlık rezevlerinde geçtiğimiz ay yaşanan düşüşün devam ettiği görüldü.

Bitcoin ve Ethereum rezevlerindeki düşüş devam ediyor

VIDEO: Bitcoin Ve Altcoin lerde Hafta Sonu Son Durum Haberleri Analizleri Hedefler Al Sat Bölgeleri
EKO KRIPTO

Rapora göre kullanıcıların borsada tuttuğu Bitcoin varlıkları bir önceki aya kıyasla 451 BTC düşüş yaşayarak 558.171 BTC’ye indi. Benzer bir düşüş Ethereum’da da görüldü. Kullanıcıların Binance’te tuttuğu Ethereum varlıkları geçtiğimiz aya göre 175 bin ETH azalarak 3,8 milyon ETH olarak kaydedildi.

BNB ve stablecoinler revaçta

VIDEO: Mesaili Çalışan Biri Kriptodan Nasıl Para Kazanır?
Crypto Kemal

Buna karşılık borsa kullanıcılarının BNB, Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) rezervlerinde artış görüldü. Kullanıcıların Binance’te tuttuğu BNB, USDT ve USDC miktarları geçtiğimiz aydan bu yana sırasıyla 1 milyon, 162 milyon ve 185 milyon artış gösterdi. Binance’te 1 Eylül tarihinde 30,2 milyon BNB, 15,4 milyar USDT ve 1,014 milyar USDC kullanıcı varlığı bulunduğu belirtildi.

Dogecoin, Shiba Inu ve Ripple bu ay düşüşte

VIDEO: Bitcoin'de yeni zirveye mi gidiyoruz? | Emre İşlek & Eren Türkmen | 8 Kasım 2023 | Binance Week
Coinkolik

Ayrıca Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) ve Ripple’da (XRP) kullanıcı varlıkları bu ay geçtiğimiz aya göre düşüş gösterdi. Kullanıcıların borsada tuttuğu Dogecoin miktarı 12,6 milyar DOGE’den 11,8 milyar DOGE’ye, Shiba Inu miktarı ise 76,8 trilyon SHIB’den 75,4 trilyon SHIB’e geriledi. Kullanıcıların Binance’teki XRP bakiyeleri de geçtiğimiz aya kıyasla 2,7 milyar XRP’den 2,5 milyar XRP’ye indi.

Düşüşler Binance rezervlerine de yansıdı

VIDEO: SİMPSONLAR KEHANETİ, 2 ALTCOİN'İ UÇURDU: RİPPLE VE APECOİN!🚀"XRP COİN, ARALIK AYINDA 600$ OLACAK!!"🔥
Kriptograt

Binance’in Bitcoin ve Ethereum kullanıcı varlıklarındaki azalmaya karşılık kendi teminatlarında da azalma görüldü. Borsanın Bitcoin varlıkları 621 bin BTC’den, 618 bin BTC’ye Ethereum varlıkları ise 4,17 milyon ETH’den, 4,09 milyon ETH’ye geriledi.

Binance rezervlerindeki düşüş Dogecoin, Shiba Inu ve Ripple’da da gözlemlendi. Binance’in 1 Eylül itibariyle kullanıcı varlıklarına karşılık 11,8 milyar DOGE, 77 trilyon SHIB ve 2,6 milyar XRP bulundurduğu görüldü. Geçtiğimiz ay Binance kullanıcı varlıklarına karşılık 12 milyar DOGE, 79 trilyon SHIB ve 2,8 milyar XRP bulundurduğunu rapor etmişti.

Buna karşılık Binance elinde tuttuğu BNB, USDTve USDC miktarını artırdı. Bu ay borsanın kullanıcı varlıklarına karşılık 34 milyon BNB, 18,2 milyar USDT ve 1 milyar USDC tuttuğu görüldü. Bu rakamlar geçtiğimiz ay 33 milyon BNB, 18 milyar USDT ve 843 milyon USDC şeklindeydi.

Binance şimdiye kadar 30 farklı kripto para için rezerv kanıtı desteği sunarken Bitcoin, Ethereum, DOGE, SHIB ve XRP haricinde Tether (USDT), Binance USD (BUSD), BNB (BNB), Litecoin (LTC), Solana (SOL), Chainlink (LINK), Chiliz (CHZ), Polkadot (DOT), Aptos (APT), Arbitrum (ARB) Mask Network (MASK), Enjin Coin (ENJ), WazirX (WRX), The Graph (GRT), PowerPool Concentrated Voting Power (CVP), Chromia (CHR), Curve DAO (CRV), 1inch (1INCH), Hashflow (HFT), SSV Network (SSV), Polygon (MATIC), Optimisim (OP), True USD (TUSD) ve Uniswap’ı (UNI) da destekliyor.

Borsanın PoR desteği sunduğu tüm kripto paralarda %100’ün üzerinde karşılığa sahip olduğu görüldü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sources


Article information

Author: David Wilson

Last Updated: 1699729681

Views: 1237

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: David Wilson

Birthday: 1959-11-17

Address: 26023 Elliott Mountains, Allenshire, NM 62437

Phone: +4068778526478944

Job: Computer Programmer

Hobby: Bird Watching, Poker, Role-Playing Games, Playing Chess, Skateboarding, Bird Watching, Fencing

Introduction: My name is David Wilson, I am a variegated, candid, transparent, unguarded, striking, persistent, forthright person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.